Exposities

De wanden van de benedenzaal van Onder de Linden vormen een mooie gelegenheid tot exposities van foto’s, schilderijen en tekeningen etc. Iedereen die zijn of haar werk aan de Beemsterlingen wil tonen kan contact opnemen met Anneke Goede of Margitha van Gelder: expositie@onderdelindenbeemster.nl

Tot en met maart toont Dennis A-Tjak zijn bloemenfoto’s in Onder de Linden.
‘Floribunda’ is een selectie uit de vele bloemportretten van Dennis A-Tjak. Hij heeft een voorliefde voor historische bloemsoorten uit de 17de eeuw. In Botanische tuinen zijn deze nog steeds te vinden.

Dennis legde ze, op zijn onnavolgbare wijze vast met zijn camera. In het historische pand van Onder de Linden in Middenbeemster vertellen deze bloemenfoto’s van A-Tjak een verhaal over schoonheid, kwetsbaarheid en vergankelijkheid.

Dennis’ nieuwste boek Floribunda, geeft een indrukwekkend overzicht van 40-jaar bloemfotografie, en is daarbij nog beschikbaar. De foto’s kunnen op elk formaat en op verschillende materialen afgedrukt worden.

Meer informatie: Dennis A-Tjak 06 – 1044 2494 / info@originaldennis.com , of Anneke Goede 06 – 4346 1839 / annekegoede@gmail.com.

 

Grote ATELIER/KUNST SALE en EXPOSITIE van Piep van Sante

SALE: Zaterdag 25 maart en zondag 26 maart van 14.00 uur tot 17.00 uur in Cultureel Centrum Onder de Linden

De gehele expositie is bij Onder de Linden te zien tot eind April.

Na bijna 5 jaar zoeken heeft Piep een fantastisch nieuw atelier gevonden.
In een gedeelte van het nieuwe koetshuis van woongemeenschap De Beemster Vertoeving, komt het atelier waarvan ze per 1 augustus de gelukkige huurder wordt.
Daarom wil zij al haar schilderijen, foto’s, digital-art, collages en nog veel meer verkopen want… “Er moet ruimte komen voor nieuw werk en een spaarpotje om het nieuwe atelier in te richten.”
Al haar werk is tijdens de SALE te koop met 50% korting op de originele prijs.

   

www.piepvansante.nl
www.facebook.com/piepvansante

U bent van harte welkom om deze exposities te komen bekijken.