Exposities

 

De wanden van de benedenzaal van Onder de Linden vormen een mooie gelegenheid tot exposities van foto’s, schilderijen en tekeningen etc. Iedereen die zijn of haar werk aan de Beemsterlingen wil tonen kan contact opnemen met Anneke Goede of Margitha van Gelder: expositie@onderdelindenbeemster.nl

 

Jennifer Schot in Onder de Linden

Jennifer Schot (1969), beeldend kunstenaar uit de Zuidoostbeemster exposeert in september en oktober 2022 in Onder de Linden. Wat opvalt aan haar schilderijen zijn de losse toets en de gemengde materialen die ze combineert, zoals acrylverf en houtskool of inkt met pastelkrijt. Haar werk straalt een mediterrane sfeer uit.

Jennifer: “Marokko is voor mij een grote inspiratiebron, omdat ik me daar elke seconde verwonder. Tegelijkertijd voel ik me er op een onbegrijpelijke manier mee verbonden. Ook hier kijk ik gewoon om me heen, zie ik de schoonheid in de natuur, in de verscheidenheid in mensen en in ogenschijnlijk alledaagse dingen. Ik heb de behoefte om daar expressie aan te geven door te schilderen. En dat is wat ik doe. Daarnaast is het ontzettend leuk om te ervaren hoe mensen mijn werk waarderen.”

Cultuur en B&B

Marokko, inspiratie en creativiteit. Dit alles komt samen in ‘The Riad Project’. Dit project is ontstaan toen ik vorig jaar een heel bijzonder oud huis heb kunnen kopen in de oude binnenstad van Fez. Sindsdien is het mijn missie om dit huis op een duurzame en authentieke manier om te toveren tot B&B en een cultureel, creatief en maatschappelijke plek. Een geweldig leerzame uitdaging en een fantastisch avontuur! De verbouwing is in volle gang en loopt ondanks de taal- en cultuurverschillen boven verwachting soepel.

Doe je mee? Je krijgt veel terug!

We zijn al een heel eind, maar hebben toch nog wat geld nodig om onze droom werkelijkheid te laten worden. Ik heb daarom al mijn moed bij elkaar geraapt en ben een crowdfunding gestart!

Met deze crowdfunding willen we ons project onder de aandacht brengen en zoveel mogelijk mensen enthousiast maken en betrekken bij dit avontuur. We kunnen niet wachten om de gasten die ons in deze fase hun vertrouwen geven, te ontvangen en in de watten te leggen. Kijk wat de mogelijkheden zijn en wat je ervoor terugkrijgt!

www.crowdaboutnow.nl/riad

U bent van harte welkom om deze expositie te komen bekijken.