Exposities

De wanden van de benedenzaal van Onder de Linden vormen een mooie expositieruimte voor foto’s, schilderijen en tekeningen etc. Iedereen die zijn of haar werk aan de Beemsterlingen wil tonen kan contact opnemen met Kina Oelen of Margitha van Gelder: expositie@onderdelindenbeemster.nl

 

01-10-2019 t/m 30-11-2019

Karin Blauwhof

Karin Blauwhof heeft een eigen Atelier aan huis op het Noorderpad in de Zuidoostbeemster. Daar maakt zij schilderijen op doek of hout. Regelmatig geeft zij workshops Houten panelen beschilderen (ook op locatie) en zij geeft op de woensdagavond schilderles.

Haar werken hangen op diverse locaties en in oktober/november hangen enkele werken in Onder De Linden. Karin schildert zeer divers. Van beesten tot keukentaferelen en van landschapjes tot stillevens. Het zijn vaak realistische werken in olie- of acrylverf.

U kunt meer informatie over Karin en haar Atelier vinden op Facebook: Atelier Het Blauwe Hof en www.atelierhetblauwehof.nl

De expositie is te zien gedurende de openingstijden van Onder de Linden of na telefonische afspraak met Kina Oelen ( tel. 0299 681958)