256-DSC_2004
zondag 17 oktober 2021

Zondagmiddag Live met Marcel Kapteijn & The Raindog

Zondagmiddag Live!

kom een paar uur genieten

Marcel Kapteijn (Ten Sharp), wie kent deze Purmerendse wereld zanger nu niet!? Samen met zijn Raindogs komt hij naar Onder De Linden om het publiek te verwennen met eigen liedjes die je het gevoel geven ze te kennen. Een mix van intieme songs en rauwe blues, intens gezongen vanuit de tenen. Ongecompliceerd en door interactie met het publiek krijgt het concert vorm en geeft het een intiem huiskamerachtige sfeer.

Kapteijn, neemt met zijn soms rauwe stem, het publiek mee en laat je ademloos luisteren naar zijn songs. Samen met The Raindogs: Sander Schuurman op gitaar en Nico Dobber op percussie vermaken ze het publiek met humor en theater, een optimale beleving! Geen optreden is hetzelfde en het is altijd weer een verrassing.

Echter……in het verleden behaalde successen zijn geen enkele garantie voor een leuke middag!( dit verklaren de muzikanten zelf, maar we weten beter)

Wij  zullen u ook vragen om de CoronaCheck app, vaccinatiebewijs, negatieve test of bewijs dat u Corona heeft gehad, volgens de richtlijnen van de overheid. Voor zover van toepassing handhaven we de 1,5 meter regel.

Aanvang: 15.00 uur
Toegangsprijs:

 0.00 9.00


Wissen
*