vlaar&pfeiffer
zondag 23 januari 2022

Vlaar & Pfeiffer, aangenaam!

Zondagmiddag Live!

HELAAS, HELAAS, MAAR WE HEBBEN DEZE VOORSTELLING I.V.M. DE LOCKDOWN MOETEN ANNULEREN. MAAR VOLG ONZE WEBSITE, WANT WE KIJKEN OF ER OP EEN LATER TIJDSTIP EEN OPTREDEN KAN KOMEN.

Henk Vlaar en Robert Pfeiffer geven een podium aan hun gezamenlijke voorliefde voor pure Americana en folk-rock. Henk en Robert nemen je mee naar de sfeer van de Amerikaanse singer/songwriter scene en schetsen een muzikaal landschap van bevlogen outlaw country en meeslepende, breekbare songs. Nummers van Steve en Justin Townes Earle staan centraal in hun programma en worden afgewisseld met bekend werk van oa. Neil Young, Bob Dylan, Eddy Vedder etc.

De grote kracht van Henk en Robert is dat zij een ‘eigen’ sound, sfeer of bewerking geven aan de nummers die ze spelen. Hun harmonische zang en gitaarpartijen, met daaraan toegevoegd de Ierse invloeden van Robert, maakt dat hun muzikale vertolking uitermate tot zijn recht komt op kleinere podia of tijdens huiskamerconcerten.

Als de laatste semi-akoestische klanken langzaam wegsterven, kijken we terug op een muzikaal intiem en sfeervolle beleving.

Let op gewijzigde aanvangstijd !
Wij  zullen u ook vragen om de CoronaCheck app, vaccinatiebewijs, negatieve test of bewijs dat u Corona heeft gehad, volgens de richtlijnen van de overheid. Voor zover van toepassing handhaven we de 1,5 meter regel.

 

 

Aanvang: 14.00 uur
Toegangsprijs:

 0.00 9.00


Wissen