bigfgles high
zondag 26 september 2021

Zondagmiddag Live met Fortsessie2

Zondagmiddag Live!

Onder de Linden doet de aftrap van het seizoen 2020/2021 met een optreden van the Biggles Big Band.

Dat betekent genieten met 24 muzikanten op het podium. Helaas biedt het podium en de zaal van Onder de Linden daar onvoldoende ruimte voor, maar evenals vorig seizoen hebben we weer de medewerking gekregen van de organisatie van het Fort bij Spijkerboor.

It don’t mean a thing, if it ain’t got that Swing! Dit is ongetwijfeld van toepassing bij dit Zondagmiddag Live! optreden.

En na de successen van eerdere optredens van the Biggles Bigband willen wij alleen maar adviseren niet te lang te wachten met het bestellen van kaarten, want vol=vol. (zelfs op het terrein van het Fort).

Omdat de muziek en de locatie zich bij uitstek lenen voor genieten, kunnen wij voor u een “borrelplankje” bij uw drankje verzorgen . Deze borrelplank kost u € 6,00. Wilt u hier gebruik van maken kies dan voor de toegangsprijs van €15,00. Dit is dus entree +borrelplank.

Waar is het optreden?
Fort bij Spijkerboor, Westdijk 46, 1464 PC Westbeemster

Wij  zullen u ook vragen om de CoronaCheck app, vaccinatiebewijs, negatieve test of bewijs dat u Corona heeft gehad, volgens de richtlijnen van de overheid. Voor zover van toepassing handhaven we de 1,5 meter regel.

 

Aanvang: 16.00 uur
Toegangsprijs:

 9.00 15.00


Wissen
*