Tribute-to-the-blues-Band-smll
13 december 2020

“Tribute to the Blues” bij Zondagmiddag live!

Zondagmiddag Live!

na het succes van de vorige keer weer op het Onder de Lindenpodium

“A Tribute to the Blues” is ontstaan uit pure liefde voor de bluesmuziek. Het repertoire bestaat voornamelijk uit ‘klassiekers’; van de beginjaren van de Deltablues van Robert Johnson tot aan hedendaags werk van (bluesrock) gitaristen zoals John Mayer en Joe Bonamassa.
Het theaterprogramma neemt je eerst mee terug naar de jaren ’20 van de vorige eeuw. Aan de hand van beeld-, en geluidsfragmenten en live gespeelde nummers, maakt het publiek een ‘muzikale reis’ door de tijd. Tot in het heden!
Verwacht geen middag met uitgerekte, trage nummers… Bereid je alvast voor op een swingende middag, vol met bekende blues hits. De band wordt nu al ‘de jukebox van de blues’ genoemd! Het programma bevat werken van tal van artiesten: zoals Robert Johnson, Sonny Boy Williamson, Etta James, Muddy Waters, Eric Clapton, BB King, Peter Green, Stevie Ray Vaughan, Gary Moore en andere grootheden. Ook werk van Nederlandse bodem zit in het veelzijdige repertoire, met nummers van o.a. Brainbox, Focus en Cuby & The Blizzards. Ook nummers van hedendaagse ‘blueshelden’ zoals Joe Bonamassa en John Mayer ontbreken evenmin.
Kortom, een volwaardige ‘Tribute to the Blues!’
De band bestaat uit:
Jos Bakker (zang)
Jos Baltus (gitaar & zang)
Frank Turkstra (bas)
Henk-Jan van der Horst (drums)
Wouter Klaase (toetsen/Hammond)
Meer informatie: www.tributetotheblues.nl
Aanvang: 15.00 uur
Toegangsprijs:

 0.00 9.00


Wissen
*