zaterdag 13 april 2024

Stefan Hendrikx

Cabaret

Who's the man.

Stefan Hendrikx (1990) is cabaretier, acteur en improvisator. Hij studeerde af aan de cabaretopleiding de Koningstheateracademie. Hierna heeft Stefan in 2017 ook nog zijn diploma behaald aan de Toneelschool Arnhem (ArtEZ). Na zijn studies heeft hij zelfs meerdere prijzen in de wacht gesleept: De Comedy Talent Award 2018, de grootste talentenwedstrijd voor stand-up comedians van Nederland. De meeste recente prijs is het Leids Cabaret festival 2022.

Stefan is naast zijn werk als improvisator ook altijd blijven acteren. Zo was hij in 2019 en 2020 nog in het theater te zien in de jeugdtheatervoorstelling Hoe Mieke Mom Haar Maffe Moeder Vindt van Theater WEI i.s.m. Theater Gnaffel. Ook op televisie was hij te zien bij programma’s als Hufterproef, Alpacas, Flikken Rotterdam en De Slimste Mens.

Momenteel tourt hij samen met Andries Tunru en pianist Joep Hullegie door heel Nederland. Als trio spelen zij geïmproviseerde comedyvoorstellingen genaamd Beperkt Houdbaar. Daarnaast speelt Stefan (met Andries) maandelijks bij het comedy collectief Flunknarf in Utrecht waar hij scènes, liedjes en rapbattles improviseert. In 2018, 2019 én 2022 werd Flunknarf zelfs Nederlands Kampioen Improvisatietheater.

Bestel nu alvast uw toegangskaarten want het belooft beslist een leuke voorstelling van Stefan Hendrikx te worden.

Graag tot ziens bij Onder de Linden.

 

Aanvang: 20.30 uur
Toegangsprijs:

 15.00


Op voorraad