vrijdag 25 februari 2022

Start van de Cultuursalon in Onder de linden

Diversen

Wat is de cultuursalon?

Daaronder verstaan wij een open podium voor jong en oud waar je iets kan komen vertellen dat je bezighoudt. Waar je een liedje mag zingen of een muziekstuk mag spelen. Misschien wil je een rap ten gehore brengen, een mooi gedicht, een kort verhaal vertellen, een fotoboek laten zien of een interessant voorwerp waaraan een leuk verhaal kleeft. Wij hebben geen grenzen, iedereen is welkom met interesse voor cultuur en elkaar. Wat we willen uitzoeken is wat ons bezighoudt en wat ons verbindt.

Jong of oud, klein of groot, verlegen of brutaal, je bent van harte uitgenodigd te komen!  De entree is vrij, maar een eigen bijdrage wordt gewaardeerd. Wil je ook eens kennismaken met iets heel nieuws en heb je interesse in alles wat met cultuur te maken heeft, schuif dan aan!

Voorbeelden: je vertelt iets dat je hebt meegemaakt en waarvan je nog steeds onder de indruk bent. Je hebt een interessant boek gelezen en wilt dat onder de aandacht brengen, je houdt van een bepaald schilderij en gaat uitleggen wat je daar zo interessant aan vindt. Je vertelt iets over jezelf dat je graag wilt delen. Alles staat in het teken van respect en interesse voor elkaar. Geïnteresseerd geraakt, maar heb je niet meteen een bijdrage, dan ben je ook van harte welkom als toehoorder. Sowieso gaan we met elkaar in gesprek.

Aan het begin van de avond inventariseren we wie er iets wil doen of zeggen en maken we een kleine ‘playlist’ van hoe de avond in volgorde eruit gaat zien. Daarna trappen we af! (Inloop vanaf 19.30 uur.)

Het leidend motto is ontleend aan “De zeer oude zingt”,  een gedicht van Lucebert:
alles van waarde is weerloos
wordt van aanraakbaarheid rijk
en aan alles gelijk
als het hart van de tijd
als het hart van de tijd

Opgeven: cultuursalon@onderdelindenbeemster.nl

Aanvang: 20.00 uur
Toegangsprijs:

 0.00De online kaartverkoop van deze voorstelling is gestopt. Op dit moment zijn er minder dan 28 kaarten verkrijgbaar. Deze kaarten zijn alleen nog te verkrijgen bij de entree.

Op voorraad