Ska-Fé
16 februari 2020

Ska Fé bij Zondagmiddag Live!

Zondagmiddag Live!

een middag genieten van lekkere muziek.

Ska Fé was eerder bij “Zondagmiddag Live!”en de programmeurs van Onder de Linden vonden dat het tijd werd voor een nieuw optreden.

Daarom is  zondagmiddag 16 februari het podium voor Ska Fé.
We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar voor de mensen die Ska Fé nog niet eerder gehoord hebben nog even een “opwarmertje”.

Ska Fé, opgericht in 2012 door Eugene Eggermont, is een zogenaamde “Old Skool Skaband” en dat was ook de reden dat veel muzikanten zich aangetrokken voelden om in deze echte skaband te gaan spelen. En dat enthousiasme van de bandleden merk je. Zij brengen een gevarieerd en bijzonder repertoire dat door het publiek als “magisch” en sfeervol” wordt omschreven. Als Ska Fé gespeeld heeft gaat het publiek steevast naar huis met het gevoel om ze weer te horen en zien. En vanmiddag bestaat de mogelijkheid om het onweerstaanbare ritme van deze fenomenale skaband opnieuw te beleven.

De bezetting van Ska Fé: Henk Schouten, zanger/gitaar; Ernst Renout, drums; Ard Adrichem, bas; Patrick Waterman, altsax; Norbert Broenink, tenorsax; Eugene Eggermont, trombone.

Zondagmiddag Live! in Onder de Linden waar de echte ska-liefhebber beslist niet stil kan blijven zitten. Daar is rekening mee gehouden, want ook dit keer is de vloer vrijgemaakt.

Aanvang: 15.00 uur
Toegangsprijs:

 0.00 9.00


Wissen