Elke_Vierveijzer_Lucht_1920__Saskia_Kerkhoff-vk_HdAQkk0.jpg.620x350_q85
10 april 2021

LUCHT

Cabaret

Elke Vierveijzer opnieuw in Onder de Linden

Elke Vierveijzer. U kunt haar kennen van haar ode aan Maarten van Roozendaal. Van haar grote stem, haar bloedstollend mooie liedjes en schurende teksten. Of misschien kent u haar wel helemaal niet. Dat wordt dan eens tijd, alhoewel wij ons niet voor kunnen stellen dat de vaste bezoekers van Onder de Linden haar niet kennen. Een extra reden om naar “LUCHT” te gaan.

Na ‘Om te janken zo mooi’ en ‘Zonder Genade’ is het tijd voor LUCHT. Een veelzijdig theaterconcert over aanpassing en ontsnapping. Overeindeloos doorgaan en stilvallen. Over het dicht-gegespte harnas dat ons houvast geeft. Wat haar kenmerkt?
Met een geheel eigen    stem gaat ze in ‘LUCHT’ via muzikale verhalen en stijlen op zoek.

Soms met een poppy sound, soms met het klassieke theaterlied, dan weer met opzwepende donkere elektronica. Eén ding is duidelijk, de liederen zijn stuk voor stuk kogels die u onmogelijk kunt ontwijken. Beloftes, gedachten, angsten, observaties en vragen. Aan wiens maatstaven wordt er precies voldaan? En wat als er één knoop van het keurslijf springt? Rauw, eerlijk en kwetsbaar. Een theaterconcert dat nog lang na zal zinderen.

vanavond twee voorstellingen: 19.30 en 21.30 uur.

Aanvang: 21.30 uur
Toegangsprijs:

 14.50


Op voorraad

*