zondag 24 maart 2024

Concert van het Noord Hollands Blazers Ensemble.

Muziek, speciaal programma

Het Noord Hollands Blazers Ensemble nodigt muziekliefhebbers uit voor het concert “Tussen schemer en schittering”. Dit benefietconcert is voor Lex Bak, de dirigent van dit ensemble. Lex is getroffen door een zeldzame vorm van kanker waarvoor alleen in de VS een experimentele behandeling mogelijk is. Met dit concert hopen we zijn crowdfunding een financiële boost te geven.

Dit bijzondere evenement vindt plaats op 24 maart 2024, om 11 uur, in de sfeervolle omgeving van Onder de Linden Middenbeemster. Laat u verwonderen door en meevoeren met werken van bekende en minder bekende componisten zoals Françaix, Dupertuis, Klein, Kruik, Grieg, en Caplet. Onder de Linden biedt een intieme setting voor een unieke muzikale reis van schemer naar schittering.

Het NHBE richt zich op een zeer breed repertoire van klassiek tot eigentijdse muziek. Daarnaast wil het ensemble componisten een podium bieden door het geven van compositie opdrachten.

De samenstelling van het NHBE varieert al naargelang de bezetting van de te spelen composities. De basisbezetting is een dubbel blaaskwintet.

Bestel nu alvast uw toegangskaarten en kom op de zondagmorgen weer naar Onder de Linden.

Graag tot 24 maart.

Aanvang: 11.00 uur
Toegangsprijs:

 15.00


Op voorraad