zondag 5 februari 2023

Het Paleia trio.

Koffieconcert, in samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam

Het Paleia fluittrio bestaat uit Iara de Carvalho Perillo (dwarsfluit), Pauli Paananen (viool) en Lea van der Heijden (altviool). Zij leerden elkaar kennen via jeugdorkesten en het Conservatorium van Amsterdam, waar zij alle drie aan studeren, en spelen sinds 2018 samen in deze trio-bezetting. Ze beheersen inmiddels een zeer divers programma, met werken van bekende componisten als Beethoven, Mozart en Dvôrák, maar ook verfrissende werken van iets minder bekende componisten zoals Andries de Braal, Max Reger en Louis Jungmann. Ook wordt er af en toe afgewisseld in bezetting om de gelegenheid te geven voor een duo- of solowerk. Sinds 2019 verzorgen met veel plezier concerten voor diverse gelegenheden, waaronder huiskamerkringen als Kunst in de Kamer.

Iara de Carvalho Perillo (2000) heeft klassiek dwarsfluit gestudeerd bij Marieke Schneemann aan het conservatorium van Amsterdam, bij wie ze tevens sinds 2015 de Jong Talent opleiding volgde. Dit jaar studeert zij Karnatische Ritmiek en is zij bezig met compositie, improvisatie en Live Electronics. Zij heeft masterclasses gevolgd bij Kersten McCall, Vincent Cortvrint, Renate Greiss en Emily Beynon

Lea van der Heijden (1998) studeert altviool bij Roman Spitzer in het laatste jaar van het Codarts conservatorium in Rotterdam. Ze groeide op in Zutphen waar ze met vioolspelen begon op 5 jarige leeftijd. Na 4 jaar kwam ze bij de ensembles van stichting Arcato terecht en sindsdien is samenspelen haar grote liefde. Het aantal medemusici maakt haar niet uit, want ze speelde ook met veel plezier 5 jaar lang in het JeugdOrkest Nederland. Tegenwoordig speelt zij nog steeds regelmatig mee met orkestprojecten en in diverse kamermuziek bezettingen.

Pauli Paananen (1999) kreeg op 5-jarige leeftijd zijn eerste vioollessen van zijn ouders, die beide musici zijn. Vanaf zijn 7e kreeg hij les van Hans Scheepers, van wie hij tot aan zijn studie les kreeg. Hij kreeg ook regelmatig masterclasses van o.a. Anatoli Melnikov bij de ‘Kangasniemen Musiikkiviikot’-cursus in Finland, en kreeg hij lessen bij verschillende docenten van de Sibelius-Academie in Helsinki. Inmiddels studeert hij bij Peter Brunt in het laatste jaar aan het Conservatorium van Amsterdam

U bent allen van harte welkom bij dit speciale koffieconcert bij Onder de Linden

Bestel nu alvast uw toegangskaarten.

Aanvang: 11.00 uur
Toegangsprijs:

 10.00De online kaartverkoop van deze voorstelling is gestopt. Op dit moment zijn er minder dan 10 kaarten verkrijgbaar. Deze kaarten zijn alleen nog te verkrijgen bij de entree.

Slechts 10 resterend op voorraad