zondag 8 januari 2023

Zondagochtend klassiek met pianiste Alexandra Kaptein

Koffieconcert, in samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam

Vandaag 8 januari kunt u genieten van een prachtig koffieconcert, verzorgd door pianiste Alexandra Kaptein. Alexandra studeert haar Master opleiding aan het Conservatorium van Amsterdam.

Zij brengt deze ochtend werken van Schuman en Liszt.

Alexandra Kaptein, geboren in 1999 in Enschede, begon op 5-jarige leeftijd met pianolessen. Op zesjarige leeftijd won ze al haar eerste prijs in het pianoconcours “Jugend musiziert” in Duitsland. Dit was het begin van een lange reeks van nationale en internationale pianoconcoursen door heel Europa. Zo won ze de eerste prijs in het Von Bremen Pianoconcours in Dortmund, Duitsland en in de EPTA International Piano Competition 2016 in België en won ze de eerste prijs en publieksprijs in de International Piano Competition for Young Musicians in Enschede; in 2017 de Eerste Prijs, Publieksprijs en Franz Liszt Prijs in de finale van Koffie bij de Piano in Den Bosch, Nederland; in 2019 de eerste prijs in de Internationale Competitie in Val Tidone “Silvio Bengali” Italië.

Alexandra neemt deel aan vele masterclasses en muziekfestivals in Griekenland, Italië, Polen en Duitsland en treedt op in soloconcerten in Nederland en Duitsland. Ook trad ze op bij de Nederlandse klassieke radiozender van Radio 4 (AVRO/TROS).

Bestel nu alvast uw toegangskaarten voor dit prachtige pianoconcert van deze Alexandra Kaptein

 

Aanvang: 11.00 uur
Toegangsprijs:

 10.00De online kaartverkoop van deze voorstelling is gestopt. Op dit moment zijn er minder dan 25 kaarten verkrijgbaar. Deze kaarten zijn alleen nog te verkrijgen bij de entree.

Op voorraad