zondag 6 februari 2022

Koffieconcert door Florin Mantale, pianist.

Koffieconcert, in samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam

Gelukkig mogen wij u weer ontvangen in Onder de Linden voor het koffieconcert

Een koffieconcert met koffie en wat lekkers, zoals u dat van Onder de Linden gewend bent, waarbij u kunt luisteren naar de pianist Florin Mantale.

Florin Mantale, onlangs bekroond met de Willem Mengelbergbeurs van de Stichting Concertgebouworkest Amsterdam, wordt beschreven als “een van de meest veelbelovende Roemeense pianist van zijn generatie” (Viniciu Moroianu). Tegelijkertijd studeerde Florin Mantale in 2021 ook zijn masterstudie af aan het Conservatorium van Amsterdam onder de uitzonderlijke begeleiding van Naum Grubert, waar hij het Jackques Vonk Fonds Amsterdam Scholarship voor uitzonderlijk niveau ontving.

 De Roemeense pianist Florin Mantale, geboren en getogen in Roman en later Iasi, leidt een actieve internationale muziekcarrière als solist en beheerst een grote verscheidenheid aan repertoire met een “unieke expressiviteit” (Naum Grubert). Hij trad op in heel Europa in verschillende belangrijke podia zoals Muziekgebouw Eindhoven (Nederland), Roemeens Atheneum (Roemenië), BOZAR (België), Bulgaria Concert Hall (Bulgarije) en in Italië, Servië, Spanje, Schotland, Engeland. En vanmorgen in Onder de Linden in Middenbeemster

Florin speelt vanmorgen werken van Debussy, Chopin, Rachmaninov en Franck.

Wij zullen u  vragen om de CoronaCheck app, vaccinatiebewijs, negatieve test of bewijs dat u Corona heeft gehad, volgens de richtlijnen van de overheid. Voor zover van toepassing handhaven we de 1,5 meter regel.

    
Aanvang: 11.00 uur
Toegangsprijs:

 9.00


Uitverkocht