Johan Goossens met logokopie
vrijdag 11 maart 2022

Johan Goossens met “Kleine pijntjes”

Cabaret

NRC****: “Eerlijk, grappig en ontroerend (…) IJzersterk cabaret.

Leeftijd is slechts een getal en je bent nooit te oud om te leren. Maar als je na een dik jaar binnen zitten nog steeds geen woord Portugees hebt geleerd en Oorlog en Vrede niet hebt gelezen, gaat het er dan nog van komen in dit leven?

Je zou niet zeggen dat Johan inmiddels de veertig nadert. Toch kreunt hij steeds vaker als hij gaat zitten. En als hij helemaal alleen is, ontsnapt hem soms een ‘Hèhè..’ Ook kan Johan stiekem genieten van vloerverwarming. Hij blaakt van gezondheid, maar heeft soms onduidelijke, kleine pijntjes.

Johan verzet zich tegen het onvermijdelijke verval met liedjes, verhalen en relativerende humor. Schakelend tussen hilariteit en ontroering, tussen hoge idealen en lullige alledaagsheid, wil hij ervoor zorgen dat u uw eigen kleine pijntjes een avond lang vergeet.

Johangoossens.nl

Wij  zullen u ook vragen om de CoronaCheck app, vaccinatiebewijs, negatieve test of bewijs dat u Corona heeft gehad, volgens de richtlijnen van de overheid. Voor zover van toepassing handhaven we de 1,5 meter regel.

Aanvang: 20.30 uur
Toegangsprijs:

 14.50


Op voorraad

*