zaterdag 7 januari 2023

“MOPPERKONT”

Kindervoorstelling, 4+

Een positief verhaal met een heldere boodschap.

Eend wil niet meer spelen, hij moppert alleen nog maar. Of Hond Teun nu met de bal aankomt, Haan hem uitnodigt met elkaar te vliegeren of Schildpad Stoffel samen bellen wil blazen, steeds zegt Eend: “Nee!” Zijn vrienden doen hun best om Eend op te vrolijken, maar dat lukt helemaal niet; Eend blijft maar mopperen. Ze snappen er niets van, totdat er iets bijzonders gebeurt…
De Mopperkont is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 6 jaar en sluit aan bij het doel van de Nationale Voorleesdagen: leesbevordering.

Het bijzondere aan De Mopperkont is dat het totaaltheater is: een poppenkastvoorstelling én theater én muziek. Daardoor is het makkelijk voor de kinderen om vanuit hun eigen beleving te genieten van de aandoenlijke poppen en hun wereld. Het is een gezamenlijk gebeuren vol momenten om te reageren op het spel en te bewegen op de vrolijke liedjes. De Mopperkont is ook een positief verhaal met een heldere boodschap: na regen komt zonneschijn.

Het belooft een hele leuke voorstelling te worden voor alle kinderen maar natuurlijk ook voor alle ouders die meekomen.

Bestel daarom nu alvast de toegangskaarten ook al is de voorstelling pas op 7 januari.

Aanvang: 14.30 uur
Toegangsprijs:

 9.00De online kaartverkoop van deze voorstelling is gestopt. Op dit moment zijn er minder dan 54 kaarten verkrijgbaar. Deze kaarten zijn alleen nog te verkrijgen bij de entree.

Op voorraad