zaterdag 1 april 2023

Eric Borrias met “Pinokkio”

Kindervoorstelling, 4+

Voor alle kinderen van 4 jaar en ouder

Verhalenverteller Eric Borrias behoort met meer dan 25 jaar ervaring tot een van de populairste vertellers van ons land. Treedt op in binnen en buitenland. Al dan niet in het Engels. In 2016 unaniem gekozen tot Vertelambassadeur voor Nederland en Vlaanderen. Aangesloten bij Theaterbureau het Verteltheater. Naast het spelen van voorstellingen, werkt hij als vertelcoach en regisseur. Voor het bedrijfsleven ontwikkelt hij steeds vaker maatwerkverhalen.

Foto Eric Rorrias: ©Jord Visser.

Steeds vaker is verhalenverteller/ Storyteller Eric Borrias ook als vertelcoach en regisseur actief.
Leent zijn stem voor voice-overwerk en speelt in diverse hoorspelen.

Zijn ervaring in het bedrijfsleven komt hem goed van pas.
Lang voor de term “Storytelling” zijn intrede doet in het bedrijfsleven, is verhalenverteller Eric Borrias al actief voor tal van bedrijven en organisaties. Zijn maatwerkverhalen spreken steeds meer mensen aan.
Kroon op het werk.
In 2016 wordt verhalenverteller Eric Borrias door een vakjury unaniem gekozen tot Vertelambassadeur 2016 voor Nederland en Vlaanderen.

En in deze versie, blijft Pinokkio van hout.
Geen toverfee, geen jongetje zoals alle andere kinderen.
“Je bent wie je bent.”, zegt Geppetto; “Als je maar onthoudt, dat ik van je houd, ook al ben je van …hout!”

Wat wel is gebleven zijn de avonturen van Pinokkio, het marionettentheater, de pestkoppen Wolf en Kat, het avontuur op zee, de walvis, maar vooral de zoektocht van Pinokkio en Geppetto naar elkaar.

En natuurlijk maakt Eric Borrias er weer een echte meespeelvoorstelling van.

Aanvang: 14.30 uur
Toegangsprijs:

 9.00De online kaartverkoop van deze voorstelling is gestopt. Op dit moment zijn er minder dan 13 kaarten verkrijgbaar. Deze kaarten zijn alleen nog te verkrijgen bij de entree.

Op voorraad