zondag 13 november 2022

DEEP DOWN ELECTRIC live bij Onder de Linden

Zondagmiddag Live!

Zondagmiddag Live! brengt u altijd heerlijke muziek.

Deep Down Electric speelt Morphine: een alternatieve band uit de jaren 90, die met een bezetting van 2-snarige slidebas, baritonsax, tenorsax en drums zo’n unieke sound produceerde dat het een genre op zich was.
Met het overlijden van zanger en liedjesschrijver Mark Sandman in 1999 viel een belangrijke creatieve kracht weg en dat betekende het einde voor de band.
Liefhebbers van het eerste uur Victor Jas (bas/zang), Brand Kruithof (sax) en Anton Leijdekker (drums) hebben als missie om het repertoire van Morphine in leven te houden. Niet als imitators maar met een eigen stem en kleur, brengen ze deze unieke mix van rock, jazz, punk en blues met poëtische teksten over het nachtleven, dromen, haaien, vrouwen en katten.
Naast nummers van Morphine komen er ook andere covers en eigen materiaal langs in de stijl van deze eigenzinnige Amerikaanse band.

 

Zin in weer een lekkere middag live muziek? Bestel dan snel je kaarten.

 

Aanvang: 15.00 uur
Toegangsprijs:

 9.00De online kaartverkoop van deze voorstelling is gestopt. Op dit moment zijn er minder dan 38 kaarten verkrijgbaar. Deze kaarten zijn alleen nog te verkrijgen bij de entree.

Op voorraad