Schermafbeelding 2022-08-05 om 16.57.03
vrijdag 4 november 2022

Cultuursalon 3e editie

Theater

Uiteenlopende presentaties, voordrachten, theater, poëzie en muziek.

Nadat we in het voorjaar bij Onder De Linden het begrip cultuursalon hebben geïntroduceerd, en we terug kunnen zien op twee zeer geslaagde avonden waarin een keur van artiesten hebben opgetreden onder ’t oog en oor van een enthousiast publiek hervatten wij op 4 november de salon.

Voor wie het nog niet weet: de cultuursalon is een open podium voor jong en oud. Waar je een verhaal mag vertellen over een boek, kunstwerk of gedicht en natuurlijk muziek kan maken of zingen vanaf ons podium. Ook als je gewoon eens wat wil uitproberen, maar misschien tikkeltje onzeker ben, voel je dan vrij om hier te podium ervaring op te doen. Er staat een piano klaar en ook professionele geluidsinstallatie met techneut is aanwezig. Kortom: wilt u iets doen wat met cultuur te maken heeft, geef u op!

Maar kom ook als je alleen wilt luisteren, kijken, genieten en gezellig samen wil zijn. Het onderliggend idee is namelijk verbintenis: wij hopen een ontmoetingsplaats te worden voor jong en oud waarin samenzijn en iets met cultuur doen centraal staat.

De inloop is vanaf half acht in Onder de Linden, start van de avond om acht uur tot circa half elf en met een pauze.
Geef je nu snel op : cultuursalon@onderdelindenbeemster.nl

Aanvang: 19.30 uur
Toegangsprijs:

Gratis


Op voorraad