vrijdag 4 november 2022

Cultuursalon 3e editie

Theater

Uiteenlopende presentaties, voordrachten, theater, poëzie en muziek.

Met optredens van o.a. Cabaretier Maaike Dirkje Hop en Maja de Jong 

De cultuursalon begint langzaam maar zeker een begrip te worden in de Beemster en omstreken. Op vier november alweer voor de derde keer!

Deze avond staat in het teken van ieder geval baanbrekend cabaret van niemand minder dan Maaike Dirkje Hop die in 2022 de publieksprijs van cabaretfestival Griffioen de Stoep won. Op haar site staat vermeld dat zij worstelt met het leven, en daarover een voorstelling maakte met als titel ‘Erg hè?’ Uiteraard zijn wij daar erg benieuwd naar! Het is een try out. Ook hebben we Maja de Jong die gedichten gaat voordragen van dichter Aad van de Waal, voormalig stadsdichter van Apeldoorn.

Voor wie het nog niet weet: de cultuursalon is een open podium voor jong en oud waar je een verhaal of gedicht kan voordragen, muziek kan maken, zingen, en alles kan doen wat met cultuur te maken heeft. Waar je ook gewoon faliekant mag mislukken, of natuurlijk excelleren! Wij oordelen niet en sta open voor allerlei soorten performances. Er staat een piano klaar en ook een professionele geluidsinstallatie met techneut is aanwezig. Kortom: wilt u iets doen wat met cultuur te maken heeft, geef u op! Er is nog plaats.

Maar kom ook als je alleen wilt luisteren, kijken, genieten en gezellig samen wil zijn. Het onderliggend idee is verbintenis: wij hopen een ontmoetingsplaats te worden voor jong en oud. In dit verband kunnen we alvast melden dat er met de kerst er een cultuursalon gepland staat samen met het jongerenpodium waar we die vermenging kleur willen geven door bijdragen die de kerstsfeer oproepen.

De inloop is vanaf acht uur in Onder de Linden, start van de avond om half negen tot circa half elf en met een pauze. De toegang is gratis, maar een eigen bijdrage wordt zeer gewaardeerd!

Doe mee en geef je nu snel op via: cultuursalon@onderdelindenbeemster.nl

Aanvang: 20.00 uur
Toegangsprijs:

 0.00De online kaartverkoop van deze voorstelling is gestopt. Op dit moment zijn er minder dan 16 kaarten verkrijgbaar. Deze kaarten zijn alleen nog te verkrijgen bij de entree.

Op voorraad