zondag 16 oktober 2022

Carmen Gomes

Zondagmiddag Live!, speciaal programma

Zondagmiddag Live! met Carmen Gomes en band.

Vorig jaar was een jubileumjaar voor “Ranonkel Bloem Arrangeurs” in Middenbeemster en door een speciale actie mocht Onder de Linden van Ranonkel een mooi bedrag ontvangen. Onder de Linden heeft dit bedrag gebruikt om een speciaal programma te brengen met een optreden van Carmen Gomes.

Carmen Gomes heeft een bevallige, bluesy stem, die balanceert tussen sensuele overgave en beheersing.

Een buitengewoon transparant spelende droomband met gitarist Folker Tettero, bassist Peter Bjornild en drummer Bert Kamsteeg. Ze weet het grotendeels door haar zelf geschreven repertoire een weldadige expressiviteit mee te geven.

En het belangrijkste is misschien wel dat ze de blues heeft. Niet letterlijk in de zin dat ze blues-songs zingt -wat af en toe wel gebeurt- maar in de zin dat haar stembuigingen doordrenkt zijn van alles waar de blues voor staat en dat is geen geringe prestatie.

Gomes schrijft mooie, intrigerende stukken, die ze zelf zeer overtuigend zingt. Gomes heeft door haar stem en composities weliswaar het voortouw maar het groepsgevoel spat van het eindresultaat af.

Zin in weer een lekkere middag live muziek op de zondagmiddag? Bestel dan snel je kaarten.

 

Aanvang: 15.00 uur
Toegangsprijs:

 9.00De online kaartverkoop van deze voorstelling is gestopt. Op dit moment zijn er minder dan 20 kaarten verkrijgbaar. Deze kaarten zijn alleen nog te verkrijgen bij de entree.

Op voorraad