zaterdag 22 april 2023

Cabaret met Wart Kamps

Cabaret

AWKWART

WART KAMPS: ACTEUR – KOMIEK – SCHRIJVER
Wart was bij het Theater Rotterdam (voorheen het RoTheater) te zien in de familievoorstellingen van Pieter Kramer: ‘Moord in de Kerststal, De Gelaarsde Poes en als Cyrano in ‘De Zere Neus van Bergerac’ geschreven door Arjan Ederveen. Waar hij in 2015 de zilveren krekel voor won (de prijs voor indrukwekkendste podiumprestatie in het jeugdtheater) en in 2016 de John Kraaijkamp-musicalaward voor beste mannelijke hoofdrol in een grote musical.

Ook was hij in 2017 te zien in de rol van Bakker in ‘Into the Woods’ naast Lone van Roosendaal als Bakkersvrouw in een regie van Gijs de Lange en speelde hij zijn eigen solo ‘De Goede Richard III’

Hij richtte samen met z’n broer Tim Kamps en Bor Rooyackers de groep Rooyackers, Kamps & Kamps op, waarmee ze in 1998 de jury – en publieksprijs op het Amsterdam Kleinkunstfestival wonnen. Hierna volgde 6 succesvolle voorstellingen met het trio. Daarna volgde nog 2 succesvolle voorstellingen als Kamps & Kamps.

Kijk voor een leuke teaser even op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=kddM9SLbLT0

Wart Kamps is dus een goede garantie voor een leuke en humoristische cabaretvoorstelling bij Onder de Linden.

Wacht niet te lang en bestel dus nu al uw toegangskaarten.

 

 

 

 

Aanvang: 20.30 uur
Toegangsprijs:

 14.50De online kaartverkoop van deze voorstelling is gestopt. Op dit moment zijn er minder dan 13 kaarten verkrijgbaar. Deze kaarten zijn alleen nog te verkrijgen bij de entree.

Op voorraad