zaterdag 9 september 2023

Cabaret met Boban Benjamin Braspenning

Cabaret

Boompje Beestje

Mijn naam is Boban. Boban Benjamin Braspenning. Ik ben geboren met een artiestennaam – ik móest dus wel artiest worden. Daar heb ik mij lang tegen verzet. Ik ben naar de Universiteit geweest, heb drie diploma’s gehaald en mij verdiept in economie en ethiek. Ik volgde zelfs stages bij Follow the Money. Álles om maar geen cabaretier te hoeven worden.

Maar helaas. Toen ik virale studentenliedjes over studieschuld begon te schrijven, ging het van kwaad tot erger. Ik maakte een kinderboek over banken en mocht dit – tot overmaat van ramp – voordragen in een vol Carré. Daarmee was het einde zoek.

In 2021 won ik de jury- en publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival, waarmee het laatste sprankje hoop voorgoed vervloog. Opeens zat ik bij de Slimste Mens, stond ik op Paaspop en zwierf ik als uit de kast gekomen kunstenaar door het land met ‘boompje, beestje’. Een cabaretprogramma over woningnood.

Wie 2 verschillende voorstellingen van de seizoensopening boekt ontvangt 1 consumptiebon gratis. Wie 3 verschillende voorstellingen boekt ontvangt 2 consumptiebonnen gratis.

 

 

Aanvang: 15.00 uur
Toegangsprijs:

 14.50De online kaartverkoop van deze voorstelling is gestopt. Op dit moment zijn er minder dan 58 kaarten verkrijgbaar. Deze kaarten zijn alleen nog te verkrijgen bij de entree.

Op voorraad