zaterdag 26 november 2022

Cabaret Femke Vernij

Cabaret

OP VOLLE KRACHT met een SPECIALE ACTIE

Na 15 jaar toeren met “De Meiden van LOS”, gaat Femke Vernij de strijd aan met de grillen van Moeder Aarde. Want als je leven in een storm belandt, ga dan OP VOLLE KRACHT vooruit; in drama liggen kansen, in drama ligt de vooruitgang. Pak het drama!

“OP VOLLE KRACHT” is de solovoorstelling van Femke Vernij waarin, opgezweept door weer en wind, een hartstochtelijke ode wordt gebracht aan de stem “puur zang”, leven en dood elkaar proberen te beminnen, borsten niet meer zijn wat ze waren, citaten je helpen de realiteit te begrijpen en onnodige ballast overboord gaat.

Bekijk hier een leuke aankondiging: Femke Vernij komt naar Onder de Linden

Een eigentijds (on)zinnige, verrassend, kwetsbare, fysiek stoere, intelligente cabaretvoorstelling vol verwarring, bizar confronterende verhalen en een pakkend eenvoudige muzikale diversiteit. Met als doel; inspireren voordat het te laat is..!

En dit alles dan weer geïnspireerd op een moeder die door fysieke klachten totaal iets anders ging doen in haar leven…

Lees hier een leuk artikel over de voorstelling van Fenke Vernij: https://www.support-by-report.nl/theater/1044628_femke-vernij-gaat-op-volle-kracht-vooruit

SPECIALE ACTIE: Kom je in korte broek naar deze voorstelling dan krijg je een verrassing!

Gerarandeerd een leuke avond cabaret dus bestel nu alvast uw toegangskaarten.

Graag tot ziens in ons theater Onder de Linden.

Aanvang: 20.30 uur
Toegangsprijs:

 14.50De online kaartverkoop van deze voorstelling is gestopt. Op dit moment zijn er minder dan 32 kaarten verkrijgbaar. Deze kaarten zijn alleen nog te verkrijgen bij de entree.

Op voorraad