zaterdag 29 oktober 2022

Cabaret Beth & Flo.

Cabaret

NIET WAT JE DENKT

Beth & Flo: twee klassiek geschoolde pianistes die een brug slaan tussen de concertzaal en het theater. Klassieke muziek op hoog niveau gecombineerd met pakkende teksten, fysiek theater en een flinke dosis humor!

Beth & Flo, oftewel Elsbet Remijn en Claudette Verhulst, studeerden aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar zij beiden hun Masterdiploma klassiek piano behaalden. Het duo valt op door hun frisse energie, eensgezind samenspel en door de verrassende vorm van concerteren die zij de afgelopen jaren ontwikkelden.

Dit bracht hen in 2020 tot de Finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival (AKF). De jury omschreef hen als “een veelbelovend cabaretduo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scènes”.

De cabaretvoorstelling “Niet wat je denkt”, hun absurdistische programma vol klassieke werken, is seizoen 2021-2022 in theaters door heel Nederland te zien. In seizoen 2022-2023 zal “Niet wat je denkt” in reprise gaan.

Bekijk Beth & Flo op YouTube: https://youtu.be/s5rB2kXAV8M

U kunt natuurlijk nu alvast uw toegangskaarten bij ons bestellen.

Wij zien u graag op 29 oktober in ons theater Onder de Linden

Aanvang: 20.30 uur
Toegangsprijs:

 14.50De online kaartverkoop van deze voorstelling is gestopt. Op dit moment zijn er minder dan 32 kaarten verkrijgbaar. Deze kaarten zijn alleen nog te verkrijgen bij de entree.

Op voorraad