zaterdag 20 januari 2024

Astrid Cattel

Theater

De dochter van de burgemeester.

Sprankelende kleinkunstvoorstelling door de brave burgemeestersdochter die eigenlijk bruist van de energie. Als verse Sarah kijkt Astrid Cattel met emotie en zelfspot terug op de eerste helft van haar leven. Met herkenning van situaties uit het dagelijks leven die ook ‘de dochter van de burrie’ meemaakt.
Gesproken tekst afgewisseld met eigen muzieknummers onder begeleiding van piano. Coaching: Karin Bloemen.

Kijkt u ook eens op haar website Astrid Cattel Producties

OVER DE VOORSTELLING

Op de dag dat haar vader geïnstalleerd werd zwaaide Astrid, vanuit de koets van destijds, als tienermeisje naar de voor haar op dat moment nog onbekende klasgenoten.

Met gesproken tekst, eigen muziek en zang verbindt Astrid haar wereld met die van het publiek. Zij neemt tijdens haar voorstelling bezoekers mee in situaties uit het leven die wij vrijwel allemaal tegenkomen. Bij het loslaten door verlies deelt Astrid haar echte emotie en puurheid. Inmiddels heeft zij zelf 2 dochters. Bij het loslaten tijdens het uitvliegen van haar pubers en gedurende het trachten los te laten van de dagelijkse hectiek toont zij zelfspot. Met een knipoog naar cabaret. In theaterseizoen 22/23 staat de cabaretière met verve voor het 2e seizoen op de planken met haar eerste solovoorstelling ‘ECHT, iets is mooi als het echt is’.

Met referenties als ‘voor een lach en een traan’ en ‘het kwam echt binnen’, geschreven door theaterbezoekers, maakt zij nu een vervolg op deze voorstelling in het kleinkunstprogramma ‘De dochter van de burgemeester’. Doordat Astrid haar jarenlange ervaring, haar persoonlijke warmte èn energie voelbaar zijn in de zaal, maakt dat het  geheel tot chique, charmant amusement.
Astrid Cattel

Bestel nu alvast uw toegangskaarten want het belooft een zeer leuke voorstelling te worden.

 

 

Aanvang: 20.30 uur
Toegangsprijs:

 15.00


Op voorraad