Nederland, 3 februari 2011
Anne van Rijn, cabertier, zangeres

Foto: Merlijn Doomernik
24 april 2021

Anne van Rijn brengt Conny Stuart naar Onder de Linden

Cabaret, speciaal programma

Hèt intieme theaterconcert met liedjes uit het repertoire van Conny Stuart.

Eerder dit jaar moesten we het optreden van Anne van Rijn afzeggen in verband met de Coronavoorschriften.
Maar we blijven optimistisch en hebben het geluk dat we tweemaal een optreden van Anne voor 24 april op de agenda hebben kunnen zetten.

Hèt intieme theaterconcert met liedjes uit het repertoire van Conny Stuart.
Anne maakte enige tijd geleden de succesvolle voorstelling Conny Who? (**** Parool)
(**** Theaterkrant). Een muziektheatervoorstelling waarin ze haar eigen leven vergeleek met het leven van cabaretière Conny Stuart. Nu steekt zij al deze prachtige liedjes in een nieuw jasje en zingt ze deze met volle teugen in kleine setting.

Titels als ‘Zeur niet’ ‘Wat voor weer zou het zijn in Den Haag’, ‘Neem je vos terug’, ‘Kleine zwakke vrouw’ en ‘Ik heb geen spijt’ passeren de revue in deze trip down memory lane.

Zangeres: Anne van Rijn
Pianist: Daniel van Veen

Anne van Rijn studeerde aan de Koningstheaterakademie in ‘s Hertogenbosch. Zij was jarenlang onderdeel van cabaretduo ‘Dames Voor Na Vieren’ samen met Hanneke Drenth. Zij won daarmee in 2003 de Holland Casino Podium Prijs en in 2004 de jury en- publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst festival en werd tijdens haar carrière twee keer genomineerd voor de Neerlands Hoop VSCD Cabaretprijzen. Momenteel is ze actief als solo theatermaker, zangeres en regisseur.

 

Aanvang: 19.30 uur
Toegangsprijs:

 14.50


Op voorraad

*