AKF_Sonneveld2020_metlogo (c) Isabelle Wenzel_staand
22 mei 2021

AKF Kleinkunstfestival

Cabaret

De Halve Finalistentournee Amsterdams Kleinkunst Festival 2021

De vraag was steeds: “gaat het door, of gaat het niet door”. Vanavond doen we ons uiterste best om het wel door te laten gaan, dus bestel snel uw kaarten. Voorlopig gaan we er vanuit dat er slechts 20 stoelen bezet mogen worden en wordt het meer, dan melden we dat natuurlijk.

Na drie intensieve en spannende selectierondes presenteert het Amsterdams Kleinkunst Festival de zes halve finalisten van 2020!

Deze cabaret- en kleinkunsttalenten gaan van januari tot april met hun zelfgeschreven programma’s op een landelijke try-out tournee. Daarbij worden ze gecoacht door verschillende theatermakers en regisseurs en volgen ze diverse Keep an Eye Masterclasses.
Vlieguren maken, bijschrijven, schrappen, ontwikkelen en zo nu en dan spreekwoordelijk op je bek gaan. Alles om straks goed voorbereid de ‘Halve Finales’ in Theater Bellevue in Amsterdam te kunnen spelen.

Claudia de Breij, Maarten van Roozendaal, Van der Laan en Woe, Louise Korthals, Richard Groenendijk, Pieter Derks, Eva Crutzen en Yentl en de Boer stonden eerder in de finale van de AKF Sonneveldprijs. Wie weet treft u vanavond al de winnaar van de AKF Sonneveldprijs 2019!

 

 

Aanvang: 19.30 uur
Toegangsprijs:

 14.50


Op voorraad

*