zaterdag 19 februari 2022

AKF (Halve) Finalistentournee 2021-2022

Cabaret

Halvefinalistentournee 2022

Na drie spannende voorrondes presenteert het Amsterdams Kleinkunst Festival de zes halve finalisten van de AKF Sonneveldprijs 2022.

De cabaret- en kleinkunsttalenten bereiden zich voor op de finales in de Kleine Komedie. Vanavond is het podium voor Collin Edson, Britt van Tooren en Job Römer.

In deze tournee polijsten en perfectioneren zij hun theaterprogramma. Ze werken met een spraakmakende regisseur uit de theaterwereld, volgen het Keep an Eye Masterclasses programma en toeren door het land om zich voor een breed publiek te presenteren. Ontdek de nieuwe talenten in de Halvefinalistentournee van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Over het Amsterdams Kleinkunst Festival

Het Amsterdams Kleinkunst Festival; Groot in kleinkunst!
> Het Amsterdams Kleinkunst Festival biedt kleinkunst- en cabarettalenten een intensief ontwikkelingstraject binnen de Nederlandse theaterwereld.
> Het AKF richt zich op de kleinkunst in de breedste zin van het woord. Er is ruimte voor cabaret, muziektheater, poëzie, spoken word en het Nederlandstalige theaterlied.
> Dat het festival een succesvolle kweekvijver is bewijzen de volgende namen. Onder meer Claudia de Breij, Van der Laan & Woe, Lonneke Dort, Yentl en de Boer, Stefano Keizers, Daniëlle Schel, Glodi Lugungu en Rosa da Silva waren finalist tijdens eerdere edities.

Wij  zullen u ook vragen om de CoronaCheck app, vaccinatiebewijs, negatieve test of bewijs dat u Corona heeft gehad, volgens de richtlijnen van de overheid. Voor zover van toepassing handhaven we de 1,5 meter regel.

Aanvang: 20.30 uur
Toegangsprijs:

 14.50De online kaartverkoop van deze voorstelling is gestopt. Op dit moment zijn er minder dan 1 kaarten verkrijgbaar. Deze kaarten zijn alleen nog te verkrijgen bij de entree.

Slechts 1 resterend op voorraad