zaterdag 19 maart 2022

Aadje piraatje viert feest

Kindervoorstelling, 4+

Ton Meijer is Aadje Piraatje

Ton vertelt, zingt en speelt de verzen van Marjet en gebruikt de tekeningen van Sieb Posthuma. Samen met de kinderen gaat Ton op reis met Aadje en alle andere piraten aan boord. Je leert alle piraten kennen die met Aadje en zijn vader meevaren. We doen een zeebeenoefening op muziek van Richard Wagner. Het eerste verhaal dat Ton vertelt, gaat over Aadje zijn verjaardag en deze vieren we samen zingend. Daarna zal Ton een tand laten trekken door het publiek, Aadje heeft namelijk last van een wiebeltand. In het verhaal bootsen de kinderen met behulp van een nepzee een storm na en aan het slot van de voorstelling spelen de kinderen op het toneel een scène na uit De scheepsjongens van Bontekoe.

Ton Meijer speelt al 10 jaar Aadje Piraatje en het verveelt hem nog steeds niet. Omdat de voorstelling interactief is, blijft iedere keer een verrassing voor Ton wat er gebeurt. Vriendschap is een mooi thema en samen met klassieke muziek, de prachtige tekeningen belooft het weer een heerlijk uurtje te worden.

Aanvang: 14.30 uur
Toegangsprijs:

 8.00De online kaartverkoop van deze voorstelling is gestopt. Op dit moment zijn er minder dan 8 kaarten verkrijgbaar. Deze kaarten zijn alleen nog te verkrijgen bij de entree.

Slechts 8 resterend op voorraad

*