Geen stilte Onder de Linden

U heeft het vast al gehoord … de subsidie voor Onder de Linden stopt! Dat is een ramp. Sinds 1990 is Onder de Linden het vaste adres voor mooie muziek, verrassend talent en bruisende voorstellingen. Het is een klap voor de Beemster en alle bezoekers als Onder de Linden de deuren moet sluiten. Laat dat niet gebeuren en steun Onder de Linden!

Het is een uitdaging om met beperkte financiële middelen kunst & cultuur in de Beemster op de kaart te zetten. Met uw bijdrage kan Onder de Linden het leukste en gezelligste theater mét nationale bekendheid blijven.

We weten dat onze Vrienden van Onder de Linden ons een warm hart toedragen. Daarom vragen wij Vrienden om vrienden, familie en buren enthousiast te maken óók Vriend, SuperVriend of VIP-Vriend van Onder de Linden te worden.

Wie voor 1 november 2018 de meeste Vrienden van Onder de Linden maakt, krijgt een bloemenbon van Ranonkel Arrangeurs t.w.v. 40 euro cadeau!

Wilt u doneren of een vriend opgeven?
Dat kan via onderstaand formulier!

Hartelijk dank en graag tot ziens.

 

Onder de Linden heeft een culturele ANBI-certificering.
Particuliere donateurs mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.